Zaklada Zlatko Crnić
Trg Nikole Šubića Zrinskog 5, Zagreb; tel: +385 (1) 480 11 83; fax: +385 (1) 480 11 81
e-mail: info@zakladazlatkocrnic.hr
 
 
Odjeci - 2007.
Poštovani g. Žuvela,
Vama i Vašoj Zakladi stojim uvijek na raspolaganju. Uvjeravam Vas da se silno trudim časno obavljati svoje zvanje i predočiti ga mlađim generacijama. Tako kao član Upravnog odbora odvjetničkih vježbenika organiziram tribine (Što je odvjetnički vježbenik? Posao odvjetnika i sl.) na Pravnom fakultetu u Splitu. Šaljem puno pozdrava i želja za uspjeh i radu i životu
Ana Unković

(e-mail poruka, 24. svibnja 2007.)

Poštovani,
moje ime je Mia Jug Dujaković (djevojačko Martinić), stipendistica sam Zaklade, inače studentica poslijediplomskog studija građanskopravnih znanosti. Do sada je spomenuti studij bio organiziran kao dvogodišnji magistarski studij, a s provedbom Bolonjske deklaracije studij je produljen na tri godine i to sada kao doktorski, a dosadašnjim studentima dvogodišnjeg studija omogućeno je da upišu V. i VI. semestar studija.
Moja je želja da sljedeće godine (2008.) u ožujku upišem V. i VI. semestar poslijediplomskog studija. Kako sam i do sada pohađala poslijediplomski studij uz potporu Zaklade, jer troškove inače snosim sama, zanima me hoće li Zaklada stipendirati poslijediplomce i u nastavku studija, tj. V. i VI. semestar poslijediplomskog studija.
Mia Jug Dujaković

(e-mail poruka, 19. listopada 2007.)

Poštovani,
čitajući ovogodišnji izvještaj sa svečanog proglašenja dobitnika stipendije u tekućoj akademskoj godini prisjetila sam se, s pomiješanim osjećajem sjete i ponosa, prekrasnih prethodnih triju godina tijekom kojih sam i ja bila stipendistica Zaklade. Nadajući se da će se realizirati plan suradnje bivših stipendista Zaklade želim Vam čestit i blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2008. godini!
Srdačan pozdrav.
Iva Kero

(e-mail poruka, 20 prosinca 2007.)

Copyright © Zaklada Zlatko Crnić